Znalazłam sardynki nie w oleju, tylko w sosie własnym. Polecam!
Jak jeść takie sardynki? Z cytryną, do ciemnego pieczywa. Jako pastę (też do pieczywa, albo do liści sałaty. Jako „awanturkę”, czyli pastę z sardynek z białym serem. Jako składnik sałaty… o której jutro.
Cena: ok. 10 zł za pudełko
Gdzie kupić: Piotr i Paweł
Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym http://http://blog.polskiesouthbeach.pl/
Related posts
2 Comments
Comments are closed.
Cześć!
Mam na imię Ania. W moim blogu znajdziesz masę porad o tym, jak dobrze wybierać – tak, żeby było pięknie. Szukasz przepisu na obiad, chcesz zrobić udane zakupy, a może nie wiesz, jak rozpoznać podróbkę? Zapraszam!Masz pytania? Napisz do mnie:
ania@jestpieknie.pl
a gdzie kupione?
W Piotrze i Pawle, tak jak napisałam. Ale myślę, że są też w innych sklepach.