Zaczyna się sezon przedświąteczny. Firmy przygotowują spotkania świąteczne dla dziennikarzy i blogerów. Czasem jest śniadanie, czasem obiad, czasem półtoragodzinna prezentacja… a czasem warsztaty gotowania, ale takie na luzie, bez spięcia i rywalizacji. Na warsztatach Kohersen MyCook bawiłam się świetnie, a czego się dowiedziałam?
Jak na pewno wiecie, mam w domu robota Kohersen MyCook już od jakiegoś czasu, gotuję w nim często, ale jakoś nie planowałam włączyć go do moich działań związanych ze świątecznymi przepisami. Mam ustalone raz na zawsze, sprawdzone potrawy – ale w tym roku chyba zrobię coś więcej. Zupa-krem z grzybów na pewno będzie wszystkim smakować, myślę też o łososiu w sosie pomarańczowo-imbirowym.
Chcesz zobaczyć, jak łatwo jest gotować w Kohersen MyCook? Zapraszam na wideo:
Related posts
Cześć!
Mam na imię Ania. W moim blogu znajdziesz masę porad o tym, jak dobrze wybierać – tak, żeby było pięknie. Szukasz przepisu na obiad, chcesz zrobić udane zakupy, a może nie wiesz, jak rozpoznać podróbkę? Zapraszam!Masz pytania? Napisz do mnie:
ania@jestpieknie.pl