Jak to się mówi, back by popular demand.
Na zdjęciu widać szpinak spryskany oliwą i octem balsamicznym (po paru godzinach zwiędnie, ale nie straci smaku. Można wrzucić dużą garść, upcha się.
W drugiej części mojego pojemnika znajduje się porcja bakłażana w parmezanie, o którym pisałam już dawno, ale ostatnio znów (bo udoskonaliłam przepis).
Doskonały obiad bez mięsa. Jeśli jest bardzo ciepło – można darować sobie podgrzewanie bakłażana, w temperaturze pokojowej też jest OK.
Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym http://http://blog.polskiesouthbeach.pl/
Related posts
1 Comment
Comments are closed.
Cześć!
Mam na imię Ania. W moim blogu znajdziesz masę porad o tym, jak dobrze wybierać – tak, żeby było pięknie. Szukasz przepisu na obiad, chcesz zrobić udane zakupy, a może nie wiesz, jak rozpoznać podróbkę? Zapraszam!Masz pytania? Napisz do mnie:
ania@jestpieknie.pl
kocham szpinaaak !!! Niestety teraz jestem na diecie Dukana (faza uderzeniowa) więc nie mogę wypróbować tego ….anyway na pewno do tego wrócę 🙂