Przepisy

Co jeść na obiad? Menu #12 

Planowanie posiłków to podstawa. Ale co, jeśli nie masz pomysłu, co ugotować? Zapraszam do mojego przeglądu “co jeść na obiad” – pięć nietrudnych przepisów do wykorzystania w tygodniu. Jak zwykle, polecam zdublowanie tego przepisu, który najbardziej Ci się podoba, będziesz miała gotowy obiad na następny…

Uroda

Krem Creamy Moringa For You: mój test 

O kosmetykach piszę od kilkunastu lat – zaczynałam jeszcze w Usenecie (ręka do góry, kto wie, co to takiego), potem pracowałam w Kafeterii i tak dalej. Przetestowałam na pewno setki kosmetyków, samych kremów do twarzy pewnie kilkadziesiąt. Było wiele bardzo dobrych, ale w każdym potrafiłam…

Przepisy

Lasagne bez mięsa 

Jakoś tak wyszło, że zaprosiłam znajomych na lasagne. Tylko, że znajoma nie je mięsa – musiała więc powstać lasagne bez mięsa. Jasne, mogłam zrobić po prostu lasagne ze szpinakiem, ale chciałam, żeby danie miało też czerwony sos. Pomyślałam i zrobiłam. Wyszła przepyszna, spróbuj!

Przepisy

Sos z owoców morza 

Każdy, kto mnie zna, ten wie, że ze słodyczy najbardziej lubię śledzie, a w drugiej kolejności krewetki. W ogóle owoce morza to coś, do czego mam ogromną słabość, przy stoisku z krewetkami, kalmarami i innymi takimi zwykle tracę wątek i nie wiem, co bym chciała,…

Przepisy

Warsztaty Kohersen MyCook – relacja wideo 

Zaczyna się sezon przedświąteczny. Firmy przygotowują spotkania świąteczne dla dziennikarzy i blogerów. Czasem jest śniadanie, czasem obiad, czasem półtoragodzinna prezentacja… a czasem warsztaty gotowania, ale takie na luzie, bez spięcia i rywalizacji. Na warsztatach Kohersen MyCook bawiłam się świetnie, a czego się dowiedziałam? Jak na…