Przepisy

Kapusta czerwona na ciepło 

Zima sprzyja ciepłym potrawom i dodatkom. Kapusta czerwona na ciepło to warzywny dodatek do obiadu, który szybko powstaje i który łatwo zachować na potem w słoiku. Kapusta czerwona na ciepło – składniki proporcje na ok. 6 porcji 1/2 głowy czerwonej kapusty (albo jedna mała, do…

Konkursy

Konkurs – Pielęgnacja skóry jesienią 

Regulamin Konkursu Art. 1. [Konkurs] Konkurs prowadzony będzie pod nazwą „Pielęgnacja skóry jesienią” na zasadach wynikających z niniejszego Regulaminu. Art. 2. [Organizator i Fundator Konkursu] 1. Organizatorem Konkursu jest Ansoft Pracownia Prasowa z siedzibą w Legionowie przy ul. Akacjowej 12, NIP: 1181382536. 2. Fundatorem nagród…

Przepisy

Sałatka z kurczakiem i awokado 

Sałatka z kurczakiem (czyli jakaś zielenina i filet z kurczaka) to taka sztampa, że trudno ją z czymś innym porównać. Ale jeśli chcesz zjeść zbilansowany, zdrowy posiłek, to zwykle to jest najprostsze wyjście. Tutaj zwyczajne składniki zmieniają się pod wpływem marynaty i sosu. Sałatka z…