Święta, święta i po świętach. Nie wiem, jak Wam, ale mnie serdecznie przejadły się ciężkie mięsa i zawiesiste sosy. Na jajka na twardo też jakoś nie mam ochoty. Ale dobra wiadomość jest taka, że idzie wiosna, można jeść więcej warzyw, bo będą coraz tańsze i coraz smaczniejsze. Dlatego na nadchodzący tydzień proponuję 7 wariantów obiadów albo bez mięsa, albo z rybami czy owocami morza, z mnóstwem warzyw. Smacznego!
Makaron z sosem pomidorowym, rukolą i fetą
Sałata z kozim serem i granatem
Related posts
Cześć!
Mam na imię Ania. W moim blogu znajdziesz masę porad o tym, jak dobrze wybierać – tak, żeby było pięknie. Szukasz przepisu na obiad, chcesz zrobić udane zakupy, a może nie wiesz, jak rozpoznać podróbkę? Zapraszam!Masz pytania? Napisz do mnie:
ania@jestpieknie.pl