Podpatrzyłam tę sałatkę podczas brunchu w Sheratonie (który bardzo polecam). Ma tę zaletę, że da się ją zrobić mimochodem, bo większość składników jest w domu.
W wersji oryginalnej był seler naciowy, ale zastąpiłam go pokrojonym w słupki ogórkiem. Do tego pieczony filet z kurczaka, pokrojony w kostkę, czarne oliwki i pomidory suszone. Całość lekko skropiłam oliwą, doprawiłam pieprzem i ziołami. Wyszło świetne.
Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym http://http://blog.polskiesouthbeach.pl/
Related posts
2 Comments
Comments are closed.
Cześć!
Mam na imię Ania. W moim blogu znajdziesz masę porad o tym, jak dobrze wybierać – tak, żeby było pięknie. Szukasz przepisu na obiad, chcesz zrobić udane zakupy, a może nie wiesz, jak rozpoznać podróbkę? Zapraszam!Masz pytania? Napisz do mnie:
ania@jestpieknie.pl
Naprawde smacznie wyglada, mysle, ze z ogorkiem smakuje rownie dobrze co z selerem 🙂
Właśnie ją zjadłam… pycha. Ja skropiłam oliwą w której moczą się pomidory 🙂