Dodatek do mięsa albo danie do pracy.
1 torebka ryżu brązowego
2 czerwone pomidory średniej wielkości
2 żółte pomidory średniej wielkości
garść czarnych oliwek
pietruszka
ocet winny biały
oliwa
pieprz
[Listonic]
Ugotować ryż, przestudzić. Pomidory pokroić w kostkę, oliwki – w plasterki. Posiekać pietruszkę. Kiedy ryż ostygnie, wymieszać, dodać oliwy, octu i pieprzu do smaku.
Ten i więcej przepisów znajdziesz na blogu kulinarnym http://http://blog.polskiesouthbeach.pl/
Related posts
Cześć!
Mam na imię Ania. W moim blogu znajdziesz masę porad o tym, jak dobrze wybierać – tak, żeby było pięknie. Szukasz przepisu na obiad, chcesz zrobić udane zakupy, a może nie wiesz, jak rozpoznać podróbkę? Zapraszam!Masz pytania? Napisz do mnie:
ania@jestpieknie.pl